IT-Compuservice er 100% ejet og drevet af Lærer og IT-Supporter Kristian Friis.

Vores værdigrundlag er meget enkelt:
Vi servicerer, råder og vejleder alle slags kunder der har brug for hjælp. Det være sig private, små og større erhvervsdrivende, landbrug og skoler. Ingen opgave er for lille, eller for stor.
I en meget fortravlet og automatiseret verden, forsøger IT-Compuservice  at ballancerer mellem den mere og mere digitaliserede og automatiserede tilgang til ydelserne, som du sikkert kender det fra net shops og supermarkeder.

IT-Compuservice har valgt webshoppen fra, Vi giver os tid til den personlige og nærværende rådgivning med udgangspunkt i netop DIG som kunden.

Firmaets historie:

Firmaet blev grundlagt i sin nuværende form af Kristian Friis, der til dagligt fungerer som lærer/underviser. I min fritid arbejdede jeg med computere. Jeg byggede og reparerede adskillige computere for såvel kolleger, elever og forældre.

I 2006 besluttede jeg mig for, at prøve med mit eget firma og gik så i gang. I 2006 var jeg ansat som lærer på Broby Fri og Efterskole. Ved siden af lærergerningen, havde jeg, som i dag, en stor passion for IT. Det kom til at betyde meget for min læring, da det blev mig, der egenhændigt byggede hele IT systemet op på skolen. Derfor, Da jeg gik i gang med at forberede opstart af virksomheden i 2006, kom jeg rigtigt først for alvor på banen i 2008, hvor jeg servicerede kunder både privat og Erhverv.

I dag har jeg firmaet ved siden af mit faste arbejde, som IT-underviser, på  Syddansk Erhvervsskole i Vejle, hvor jeg uddanner den kommende generation af IT-Supportere.

Firmaets logo:

Man skal jo både have logo, hjemmeside og visitkort, og da jeg stod for det hele selv, var det bare med at komme i gang. Men Logo og idéerne til det grafiske var jeg, for at sige det ærligt, ikke særlig stærk i. Men det var/er min bror Mads Friis, der er kunstner, og nu pensioneret tegnestuechef ved Sjællandske Medier. Han kom med nogle udkast. Det udkast jeg valgte, er det logo der i dag pryder både hjemmeside, facebook og visitkort.

IT : Giver jo sig selv. at det er noget med IT og EDB at gøre
Compu: Forkortelse af Computer
@: angiver mail
Service: Er det der er firmaets fundament.

Når jeg ringes op af kunder, sælgere eller myndigheder, indleder de meget ofte med at spørge om det er IT Computerservice. Hertil må jeg så rette navnet til IT Compuservice. Men folk læser det som IT Computerservice – hvilket jo egentlig også er meningen.

 

Firmaets oplysninger:

Adresse:
Middelfartvej 113G
5610 Assens
Mobil: 24406947
Mail: info@itcompuservice.dk
EAN-nummer 5797200069849
CVR Nr: 29261814

Totalbanken:
Reg: 6880 Konto: 7044984